Maak jij je wel eens druk om wat anderen van je vinden? Of wat ze zullen denken van bepaalde keuzes die je maakt? En waar kies je dan uiteindelijk voor?
Ik had laatst een coachgesprek afgerond en mijn energie stroomde volop. Hè hoort dat niet andersom te zijn?

Vertel jij jezelf wel eens hoe trots je bent op jezelf? Hoe leuk je jezelf vindt en hoeveel je van jezelf houdt? Zelfliefde kan je trainen.
Dat willen we natuurlijk allemaal wel. Maar is dat wel realistisch?

Sommige dingen vind je echt niet leuk. En je doet ze toch. Waarom?
Heb jij al gehoord van de Now Age? Wat is het? Wat betekent het voor jou en wat willen we er eigenlijk mee?

Ben jij zo’n persoon die denkt dat alle leuke dingen altijd net aan je voorbij gaan? Het zit jou tegen als het de ander mee zit.
Ik ben saai en traag. Althans dat is wat me verteld werd. Maar is dat echt zo? Hoe ga jij om met kritiek en wat blijft er hangen van wat mensen over je zeggen?

Blue Monday en een superbloedmaan. Je bed in en een deken over je hoofd of ga je juist knallen?
Ik had een gevoel van vrijheid nodig om me verbonden te voelen. Ik zorgde niet meer goed voor mezelf. De meerderheid wordt steeds ruwer en meer respectloos. Daar wil ik niet in mee, dacht ik geschrokken. Ik zag in de spiegel een altijd zo levenslustige en positieve vrouw en stelde haar de vraag: waar ben je in hemelsnaam mee bezig?! Ik heb, pak en maak de keuze opnieuw om op mijn intuïtie te vertrouwen. Je hebt al-tijd een keuze. Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Meer weergeven