HISTAMINOSE | HISTAMINE INTOLERANTIE
Heb jij onverklaarbare eczeemklachten? Reageer jij allergisch op bepaalde voeding en nemen je klachten niet af als je daarmee stopt? Misschien heb je een disbalans in je histamine gehalte.
STOP MET GOEDE VOORNEMENS
Goede voornemens zijn luchtkastelen. Het zijn wensen, dromen, dingen die je graag wilt. En daar wil je het liefst helemaal niets voor hoeven doen. Ja zo werkt het leven natuurlijk niet.

Pakken wat je pakken kan.
Ik voel geen territoriumdrang.
Klein, mini, een zaadje?
Meer doen. Lekker vaag.

Met plezier de goede dingen doen.
Tegenwoordig lijkt het erop alsof je gewoon zen op een matje kan gaan zitten en je dan vanzelf een leuk, gelukkig leven krijgt. Helaas, zo werkt het natuurlijk niet.
It's the mind that shapes the body.
Afvallen in Coronatijd? Echt wel!

Korte lontjes zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Wat kost het vandaag de dag om te glimlachen naar een ander?
We hebben behoefte aan vaste patronen en routines. Deze creëren je comfortzone en dat voelt prettig. Toch is verandering onvermijdelijk.

We werken thuis. Zoveel mogelijk. En dat duurt maar langer en langer. Dat je op je houding moet letten en voldoende moet pauzeren weet je wel. Maar hoe bouw je makkelijke pitstops in die je helpen niet na 3 uur verkrampt met een volle blaas naar het toilet te schuifelen?
De vrouw kijkt hem ongelovig aan. Meent hij dit nu? Dat kan je toch niet maken?

Meer weergeven