Dat willen we natuurlijk allemaal wel. Maar is dat wel realistisch?
Sommige dingen vind je echt niet leuk. En je doet ze toch. Waarom?

Heb jij al gehoord van de Now Age? Wat is het? Wat betekent het voor jou en wat willen we er eigenlijk mee?
Ben jij zo’n persoon die denkt dat alle leuke dingen altijd net aan je voorbij gaan? Het zit jou tegen als het de ander mee zit.

Ik ben saai en traag. Althans dat is wat me verteld werd. Maar is dat echt zo? Hoe ga jij om met kritiek en wat blijft er hangen van wat mensen over je zeggen?
Blue Monday en een superbloedmaan. Je bed in en een deken over je hoofd of ga je juist knallen?

Ik had een gevoel van vrijheid nodig om me verbonden te voelen. Ik zorgde niet meer goed voor mezelf. De meerderheid wordt steeds ruwer en meer respectloos. Daar wil ik niet in mee, dacht ik geschrokken. Ik zag in de spiegel een altijd zo levenslustige en positieve vrouw en stelde haar de vraag: waar ben je in hemelsnaam mee bezig?! Ik heb, pak en maak de keuze opnieuw om op mijn intuïtie te vertrouwen. Je hebt al-tijd een keuze. Life is what happens to you while you're busy making other plans.
We leven in een maatschappij die ruwer wordt. Harder. Onpersoonlijker. Juist in deze tijd van kerst hebben we het over genieten met je dierbaren. Lief zijn voor elkaar. De kerstgedachte uitdragen wordt door mensen benoemd, maar wordt er ook naar gehandeld?

Dit is het moment. Een golf van zoet enthousiasme gaat door je heen en je bent aangenaam verrast door de inhoud.
Zappend zit ik op de bank. Echt kijken doe ik eigenlijk al niet meer. Het is laat, donker en het is beter voor me als ik nu naar bed ga. Terwijl ik die gedachte overweeg en al in een lome sfeer ben gekomen zie ik iets bewegen vanuit mijn ooghoeken.

Meer weergeven