COACHING


 • Mis jij uitdaging in je leven?
 • Zit je vast in je werk?
 • Ben je ontevreden over je relatie?
 • Heb je het te druk?
 • Is je seksleven niet bevredigend?

Zomaar wat vragen waar je je misschien in herkend.

De maatschappij verwacht tegenwoordig veel van ons.

En ook al zijn we het er niet altijd mee eens, onbewust willen we aan al die verwachtingen voldoen. Je hebt diverse rollen te vervullen zoals bijvoorbeeld die van werknemer, moeder, vriendin, broer, collega, zoon et cetera. iedereen wil wat van je, maar wat wil je zelf?

 

Weet je überhaupt wel wat je wilt? En zo ja hoe ga je dit dan bereiken? Hoe pak je het aan? Waar creëer je ruimte? Of heb je een algeheel gevoel van onvrede terwijl je feitelijk gezien eigenlijk je leven prima op orde hebt? Maar waarom voel je je dan niet gelukkig? Raak je overspannen? Of heeft een burn-out zich al aangediend? Je wilt zo graag dat het anders wordt, maar waar begin je? 

WAT KAN COACHING VOOR JOU BETEKENEN?

Bij uiteenlopende vraagstukken help ik je weer de weg te vinden naar dat diepe gevoel van gelukkig zijn en lekker in je vel zitten. Dat is toch wat we allemaal het liefst willen? Ik zal je een spiegel voorhouden en daarbij kritische vragen stellen. Ik doe dit zonder te oordelen. Er is geen goed of fout.

 

Samen bekijken we situaties vanuit verschillende perspectieven en gaan we op zoek naar je drijfveren. In deze context leer je je eigen kwaliteiten kennen en ik begeleid je bij het ordenen van je behoeften, belangen en benodigdheden.

 

Onderstaande thema's zijn veel voorkomend. Staat jouw thema er niet bij?

Schroom niet vrijblijvend contact met me op te nemen.

 • vriendschap - relatie- echtscheiding
 • werk - burnout - financiën
 • onzekerheid - intimiteit - seks
 • persoonlijkheid (emoties, gedachten en het ego)
 • levensdoelen - uitdagingen
 • zorg - ziekte - trauma - fobie
 • (schoon)familie

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Nadat we een (gratis) kennismakingsgesprek/video(call) hebben gehad besluit je of je mij als jouw coach wilt inzetten. Je ontvangt van mij dan een intakeformulier. Deze stuur je mij volledig ingevuld voorafgaand aan het intakegesprek toe, zodat ik mij goed kan voorbereiden.

 

Ik zal de drive hebben om het beste uit jouzelf te halen en ik geef je een liefdevolle schop onder je kont wanneer nodig. Daarbij laten we maskers vallen. Puur contact van mens tot mens. Het is belangrijker dat je mij vertrouwt en dat je je prettig bij mij voelt.

 

Ik werk op basis van e-coaching, gesprekken bij je thuis, op je werk, in je bedrijf of in mijn praktijk in Pijnacker Noord. E-coaching is coaching via telefoon, e-mail en/of videobellen. In plaats van directe gesprekken face to face vindt de coaching plaats via de telefoon, e-mail, ZOOM of MS Teams. Je kan hierbij dus thuis blijven of op je werk (als de omgeving hier geschikt voor is). Een (enigszins) rustige omgeving, een telefoon en pc/laptop met internetverbinding is bij e-coaching vereist. 

TARIEVEN EN VERGOEDINGEN


ZAKELIJK

Incompany trainingen maak ik voor je bedrijf op maat. Je kunt mij ook uitnodigen als gesprekscoach of als spreker op je event.

Ben je op zoek naar de workshop Burn-out Preventie? Klik dan HIER.


WAT DOET EEN LIFECOACH NIET?

Een LifeCoach stelt geen diagnose en behandelt deze ook niet. Met psychische klachten dien je je te wenden tot je huisarts welke zorg dient te dragen voor een juiste doorverwijzing. Een LifeCoach is niet verantwoordelijk voor je probleem of coachvraag. Dit blijf je ten alle tijden zelf.

 

Een LifeCoach begeleidt en ondersteunt je bij je coachvraag. Heb je (psychische) klachten dan dien je hiervoor een therapeut te zoeken die diagnosticeert en wetenschappelijke methoden aanbiedt op basis van je klacht/probleem.

 

Een therapeut richt zich op het minimaliseren van de problematiek in een zo kort mogelijke tijd. Dit zodat de patiënt zich weer zelfstandig kan redden. Dit doet een LifeCoach niet. Een LifeCoach richt zich vooral op het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van de coachee en niet op gediagnosticeerde problematiek.