Wordt jouw uitstel afstel?

 

Vandaag is het Blue Monday. En dan hadden we vanmorgen heel vroeg ook nog een superbloedmaan.

Aan kleurenkracht deze maandag dus geen gebrek. Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall is dit dè dag dat we ons treurig, neerslachtig en weemoedig voelen. En de superbloedmaan betekent dat je je moe en zelfs mentaal overbelast kan voelen.

De meest deprimerende dag van het jaar. Zo klinkt het. Nou lekker dan. Dat is een opsteker voor vandaag. NOT! 

 

MOGELIJKHEDEN

 

Je hebt eigenlijk twee opties:

 

1) Je negeert bovenstaande en realiseert je dat het jaar alweer 3 weken oud is en je nog helemaal geen plan de campagne hebt gemaakt. De ervaring leert dat je er wel al weken aan denkt, als het einde jaar nadert en als het nieuwe jaar net begonnen is, maar dat je er nog niet voor bent gaan zitten.

Wat wil je dit jaar allemaal gaan doen, veranderen of in gang gaan zetten
? Kijk jij eigenlijk ook wel eens terug om te zien wat je allemaal al hebt bereikt? En wat dat voor jou en/of je omgeving heeft betekent?

 

Hoe trots ben je op jezelf en de mensen om je heen? Ben je dankbaar dat je keuzes maakt die je verder helpen en gelukkiger maken?

 

Ik kan het je aanraden. Ik denk namelijk dat het goed is om zo nu en dan terug te kijken. Om te evalueren en te analyseren. Maar ook om te voelen. Wat werkte er? En waarom wel en waarom niet? Waar werd je ècht gelukkig van?

 

Daarna is het goed om vooruit te kijken. In het verleden blijven hangen is niet voor iedereen opbeurend namelijk. Heb jij op je netvlies welke keuzes je nu, deze maanden, dit jaar gaat maken? 

 

LEKKER JE BED IN

 

2) De tweede optie die je hebt voor vandaag is terug je bed in en de deken ver over je hoofd trekken. Mee gaan op de flow van de energie en lekker bijslapen bijvoorbeeld. Misschien heeft de griep je ook al te pakken (of bijna). Een uitstekende dag om je er aan over te geven.

 

Er is geen goed of fout. Het is prima om soms de boel de boel te laten. Maar realiseer je wel dat morgen vandaag voorbij is. En dan heb je geen excuses meer om niet in actie te komen. Om je plannen, doelen, wensen of zelfs dromen niet concreet te gaan maken.

 

Wacht er niet te lang mee. Laat jouw uitstel geen afstel worden. Dat zou echt zonde zijn.

 

Ik kies er vandaag voor om inderdaad niet teveel van mezelf te verwachten. Plannen en concrete acties heb ik al in gang gezet voor dit jaar, maar vandaag leg ik de lat voor mezelf lekker laag. Want weet je...we hoeven niet elke dag te knallen. Juist niet. Bezinning en jezelf weer opladen is net zo hard nodig om, als het moment daar is, weer te knallen en te shinen zoals JIJ dat wilt!

 

Is het nou zo dat je nog wel wat power kan gebruiken bij dat plan de campagne voor dit jaar dan is het misschien toch een idee om eens mijn online masterclass te bekijken. Hij is gratis en vrijblijvend dus kan jou het schelen ;).

Meer info lees je HIER.

 

Veel liefs, Cynthia 

 

PS Herken je de gevoelens die ik met je deel? Heb jij vriendinnen met wie je dit wel eens bespreekt? Deel deze BLOG dan met ze. Weet dat je er niet alleen voor staat. We zijn allemaal maar mens. En niemands leven is perfect. Laten we ruimte creëren en elkaar helpen onze wereld een beetje mooier te maken.

 

** Heb je zin om deel te nemen aan onze gratis online community op FaceBook?

 Uitgangspunt daarbij is: Zijn Wie Je Bent Dat Is Geluk.