social media


Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

andere media


PIJNACKER-NOOTDORP ACTUEEL: FLOW BEURS 2019


Te gast bij midvliet fm

Beluister het radioprogramma van Patrick Cilon terug en kom alles te weten over mijn werk als coach.

Hoe ben ik coach geworden, waarom doe ik dit werk, hoe borg je een goede coach te zijn en hoe ga je om met mensen die zich zonder opleiding coach noemen?


te gast bij omroep wetering

Beluister het radio interview over mijn Mira LifeCoach praktijk.


te gast bij omroep wetering

Beluister het radio interview over mijn masterclasses.

STICHTING VEILIG ONDERWIJS