Ik dacht ik doe het gewoon.

Er zijn van die dingen waarvan je regelmatig denkt…'ja dat wil ik doen’. Net zo regelmatig verdwijnen ze weer uit je hoofd. In vlagen komt dat idee weer terug en bij elke keer denk je meer vastberaden ‘ja dit moet ik doen’. De dagen, weken, jaren verstrijken en je dagen vullen zich gewoon met vreugde, ellende, verdriet, blijdschap en anderszins. Op een dag popt het weer op en je denkt nu ècht ‘dit GA ik doen’.  Er is nu vast iets in je gedachten waarop dit van toepassing is.

 

HOLLAND

 

Zo liep ik al jaren met het idee om met mijn kinderen apart een stedentrip te doen. Als gescheiden moeder van twee kids is quality - one 2 one - time zeer zeldzaam. Barcelona, Rome, Berlijn, you name it, de stad had ik nog niet gekozen. Vorige week kwam ik op het punt: dit ga ik NU doen. Zonder alle voors en tegens af te wegen besloot ik in Nederland te blijven, want zeg nou zelf wat heeft ons landje mooie plekken. Met mijn zoon (12 jaar) ga ik later in de vakantie naar Amersfoort en met mijn dochter (10 jaar) ben ik net terug uit Den Bosch.

 

DE BENENWAGEN

 

Het plezier begon voor mij al bij het boeken. Hotelletje (lees leuke aanbieding) zoeken en things to do inventariseren. Want ja voor alles moet je helaas ‘Corona-stijl’ van te voren reserveren, maar dat vond ik niet erg. Ik wilde voor haar een keuze menu maken waar ze uit kon kiezen als ik de verrassing bekend ging maken.

 

We begonnen met een lekkere lunch in het zonnetje op de Markt. Je kan slechter beginnen. We kochten daarna bij de VVV een stadswandeling voor kinderen. Een aanrader! Zo hebben we de hele middag gevuld met leuke weetjes, leuke hofjes, bijzondere steegjes en mooie boetiekjes waar we lekker lang in bleven neuzen.

 

SPEK EN KAAS

 

Uiteraard aten we ’s avond bij een Pannenkoekenrestaurant. Mijn dochter is daar nu eenmaal hartstikke dol op dus regelmatig google ik bij uitjes even op Pannenkoekenhuis. En wat een leuke, Oud Hollandse hadden we nu weer getroffen.

 

De volgende dag was uniek, want we hebben de enige kamelen melkhouderij van Europa bezocht. En wat was dat leuk! Wederom hadden we mooi weer en in de wei mochten we de kamelen zelf voeren. En wist je dat hun melk wat zoutig smaakt?

 

GEEN UITSTEL

 

Daarna nog het centrum van Den Bosch in voor de echte Bossche Bol van Jan de Groot en toen waren we om 18.00u weer thuis. Het leek wel een minivakantie. Wat hadden we genoten. En wat zonde dat ik het zo lang had uitgesteld. Ik wil volgend jaar weer!

 

Wat stel jij steeds uit? Waarom? Heb je een schop onder je kont nodig? Volg mijn gratis masterclass. Claim hier je online plekje en volg hem een klein uurtje vanuit je leuke stoel, tuinbankje of ligbed ;).

 

Veel liefs Cynthia | Mira LifeCoach

 

PS Herken je de gevoelens die ik met je deel? Heb jij vriendinnen met wie je dit wel eens bespreekt? Deel deze BLOG dan met ze. Weet dat je er niet alleen voor staat. We zijn allemaal maar mens. En niemands leven is perfect. Laten we ruimte creëren en elkaar helpen onze wereld een beetje mooier te maken.