Doet ze het of doet ze het niet?

Je hoort het overal om je heen. Mensen hebben oude hobby’s weer opgepakt of ontdekken nieuwe. In mijn geval zat ik op een zonnige dag in mijn voortuin. Kinderen speelden lekker buiten en wat me op viel was dat er steeds meer kinderen op skeelers voorbij kwamen. Dagen daarna ook volwassenen. En ergens tijdens dat mijmeren in de zon met een kop koffie dacht ik: “ik had vroeger toch rolschaatsen? Heb ik die niet nog ergens liggen eigenlijk?”

 

Dus zo ging ik de dag erna zoeken op zolder. En jawel daar kwamen ze tevoorschijn. Zo goed als nieuw. Het leer nog ontzettend stug. Ik heb ze enthousiast aangetrokken. Nou ik kwam de voortuin niet eens uit! Om vervolgens met mijn zoon als steun door de straat te strompelen. Na een kwartier het entertainment van de dag voor de straat te hebben verzorgd ben ik weer gaan zitten. Dit werd het niet. Eerst maar eens op zoek naar een set beschermers.

 

BEGINNER

 

Online waren beschermers bijna overal uitverkocht natuurlijk. Dus ik dacht dan spring ik toch maar in de auto en rij ik naar het dichts bij zijnde dorp en bezoek de Sport2000. Na ongeveer 3 minuten stond ik weer buiten met de juiste maat beschermers. ’s Avonds dook ik de wereld van ‘beginning rollerskate’ in op YouTube en leerde (in theorie) hoe te stoppen en waar op te letten als je dreigt te vallen. Dat leken me de belangrijkste eerste lessen.

 

De dag erna had ik er echt zin in. Ik ging voor een dappere 2e poging. Maar nu is onze straat niet geasfalteerd dus ook poging 2 ging redelijk tot behoorlijk slecht. De 3 meter over het geasfalteerde fietspad was het hoogtepunt. De volgende dag stond de skeelerbaan hier in de buurt op de agenda. En toen…toen ging het goed. Nou ja ik rolschaatste. En ik viel maar 1x dus dat was een flinke verbetering. Ik genoot van de wind in mijn haar, het gevoel van vrijheid en het lekker bewegen in de buitenlucht. De dagen erna was het bikkelen door blaren, beurse wreven en spierpijn heen, maar ja ik kan zeggen dat ik het rolschaatsen heb opgeplakt. Ik die sporten niet leuk vindt heeft naast het Zouk dansen (wat natuurlijk al weken niet kan en de komende maanden ook niet) nu iets gevonden wat ik heel zacht gezegd…best leuk vind!

 

ANDERS

 

Wat zou jij willen gaan doen? Waarvan denk je al heel lang ‘wat zou het leuk zijn als…?’ ‘Wat zou het fijn zijn als…?’ ‘Hoe mooi zou het zijn als…?’ En dan bedoel ik deze vragen breder dan een hobby zoals rolschaatsen, haken, tekenen of een nieuwe taal leren. Ook niet die klussen die al lang zijn blijven liggen die je nu ein-de-lijk hebt opgepakt. Welke heikele punten uit je leven komen nu echt aan de oppervlakte boven drijven? Doordat veel onrust, gejaagdheid en prikkels zijn weggevallen realiseren veel mensen zich nu ze het echt anders willen. Hoe? Ja dat is maatwerk.

 

Sta jij nog met één been in jouw leven van voor de coronatijd en lockdown en vraag je je af wat je nodig hebt om straks niet weer terug te drijven naar een situatie waarvan je nu besloten hebt dat die tijd voorbij is? Claim dan HIER je gratis plek in de online masterclass ‘De Kracht van je Mindset’. Neem een klein uurtje de tijd te investeren in je toekomst. Er zit gegarandeerd een mogelijkheid voor je bij. Zie ik je daar? Lijkt me leuk!

 

Voor vandaag wens ik je alle gezondheid en alvast een heel fijn weekend. #samensterk

 

Liefs Cynthia | Mira LifeCoach

 

PS Herken je de gevoelens die ik met je deel? Heb jij vriendinnen met wie je dit wel eens bespreekt**? Deel deze BLOG dan met ze. Weet dat je er niet alleen voor staat. We zijn allemaal maar mens. En niemands leven is perfect. Laten we ruimte creëren en elkaar helpen onze wereld een beetje mooier te maken.

 

** Heb je zin om deel te nemen aan onze gratis online community op FaceBook?

Uitgangspunt daarbij is: Zijn Wie Je Bent Dat Is Geluk.