Word jij gehoord of blijf je schreeuwen?

“I wanna scream, i wanna shout. I wanna scream till the words dry out.” Emeli Sandé (2012). Misschien voel je nu een gevoel van onmacht wat je van de daken wilt schreeuwen. Niemand luistert naar je. Hallo?! Hier sta ik, horen jullie mij? Je voelt je niet gezien. Niet gewaardeerd. Jij telt toch ook mee of niet soms? Je gaat harder roepen, er komt meer weerstand. Waarom luisteren ze niet? Zie alleen jij dit?

 

In mijn baan als projectmanager was er een periode waarin ik werkelijk dacht dat ik de verkeerde bril op had. Zag iedereen het dan echt zo anders? Of wàs het anders en zag ik het verkeerd? Ik ging aan mezelf twijfelen. Mijn eigen kennis en kunde ter discussie stellen.

 

Maar daar zat het probleem niet. Soms zijn er nu eenmaal situaties waarin de mensen om je heen nog niet op dat punt zijn waar jij al zit. Integriteit. Transparantie. Respect. Dicht bij jezelf blijven. Voor mij kostbaarheden. Het vrat me op van binnen dat ik in een spel was beland waar ik me helemaal niet thuis voelde. In het begin probeerde ik wanhopig de nieuwe spelregels te leren kennen. Hoe moest dit spel? Waarom had niemand mij het reglement verstrekt?

 

Uiteindelijk kreeg ik via mijn kinderen een wake-up call. Ik liet mijn tunnelvisie los. Ik haalde mijn kop uit het zand. Waar was ik in hemelsnaam mee bezig? Ik wilde dit spel helemaal niet spelen. Absoluut niet. Ik wilde niet zo zijn. Dit was ik niet.

 

In plaats van aan de spreekwoordelijke dode paarden te blijven trekken heb ik mijn eigen plan getrokken. Een van de moeilijkste uitdagingen die we in het leven hebben is de balans te vinden tussen acceptatie en verandering. Dan komt de cirkel van invloed altijd aan bod. Waar heb jìj invloed op? Wat kan je veranderen? Dat is echt veel meer dan je denkt. Wil je dat ècht? Dan kan het.

 

Waar kan en wil je helemaal op stuk lopen? Met welk doel? Wil jij dat of is het je ego wat spreekt? Wat gaat JOU dat opleveren? En welke prijs ben je bereid daarvoor te betalen?

 

En de belangrijkste vraag…..is het je dat écht waard?

 

Mijn naam is Cynthia van Mira LifeCoach. Het is mijn intentie om jou te inspireren, zodat je goed in je vel komt te zitten en het leven gaat leven wat jij wilt. Niet meer geleefd worden en alleen maar de ballen hoog houden. Nee weer de regie pakken en bewust de keuzes maken in de richting die JIJ wilt.

 

Ik doe dat door middel van video’s, BLOG’s, Q&A, challenges, (gratis) e-books en tips & tricks. Ben je geïnteresseerd? Volg me dan op FaceBook https://www.facebook.com/miralifecoach.nl/ of wordt lid van de groep https://www.facebook.com/groups/zijnwiejebentdatisgeluk/

 

Je bent van harte welkom!

Liefs Cynthia