Verrassing leidt tot opwinding.

“Je ziet hem liggen. Een bolletje chocola. Mmm wat ziet hij er lekker uit. Hij is wel wat groter dan de rest. Hij komt uit een gele zak. Je kent deze bolletjes nog niet. Maar ze zien er vrolijk gekleurd uit.

Wat zou er gebeuren als je hem op zou eten? Daar is hij wel voor bedoeld. Maar wat nu als het tegen valt? Als het helemaal geen chocola blijkt te zijn, maar nougat. Of misschien zit er wel iets in?

 

EEN HAPJE

 

Je besluit het gewoon te doen. Kom op dit kan je wel. Eén hapje kan geen kwaad toch? Eén bolletje proberen. Je pakt hem op en hij voelt best hard aan. Je bedenkt je dat je wel goed moet kauwen, want anders zou je je er zomaar in kunnen verslikken.

 

Je stopt het bolletje chocola in je mond. Je voelt met je tong het harde laagje eromheen. Het smaakt nog niet ergens naar. Je kauwt hem open. Dit is het moment. Een golf van zoet enthousiasme gaat door je heen en je bent aangenaam verrast door de inhoud. Wat een lekkere bite!

 

Het blijkt een pinda te zijn. Normaal ben je daar niet zo gek op, maar deze combinatie wind je op, je wilt meer! Het krakende jasje, de warme chocolade en de nootachtige nasmaak. En dat allemaal in 1 bolletje. Eén hap waarmee je zintuigen op scherp kwamen te staan.

 

FEEST

 

De zak zit er vol mee. Je hebt er nog zoveel meer! Wat een feest. Je kan de komende dagen elke dag dit geluksmomentje beleven en weg zwijmelen bij de gevoelens van blijdschap, ontlading en het voldane gevoel na afloop.”

 

Wanneer heb jij je voor het laatst laten gaan en genoten van verrassingen die op je pad kwamen? Wat was er leuker, lekkerder, mooier dan dat je had verwacht? Koester die momenten en gebruik ze als je je down voelt. Het opslaan van een foto of muziek die je eraan helpt herinneren kan ondersteuning bieden.

 

ZIJN WIE JE BENT

 

We hebben een FaceBookgroep waarin we elkaar helpen jouw wereld een beetje mooier te maken. Hoe? Door je te laten zien en te helpen met het zijn wie je bent. Ik hou van een praktische, laagdrempelige aanpak. Geen zware psychologische kost. Breng in deze groep wat je kwijt wilt en wilt delen en neem mee wat je nodig hebt. In de groep kan je naast inspirerende post ook video’s en challenges vinden. Ik deel zoveel mogelijk tips & tricks met je.

Zodat jij (weer) kan zijn wie je bent! Ik hoop je snel te zien. Lijkt me leuk 😀.

Je bent van harte welkom! Je vindt de groep HIER.

 

Wil je gelijk aan de slag? Schrijf je dan in voor de gratis online masterclass ‘De Kracht van je Mindset’. Daarin leg ik je in één uurtje uit hoe jij jouw positieve mindset kan inzetten om weer echt te genieten en zonder handrem te leven.

Kijk HIER voor meer info. 

 

Liefs Cynthia – Mira LifeCoach