Ben jij een POM?

Een half jaar geleden ben ik een FaceBook groep gestart. Een plek waar ik een community wilde opbouwen voor mensen die willen zijn wie ze willen zijn. Voor mensen die gehoor willen geven aan dat stemmetje wat steeds terugkeert en waar ze ‘toch iets mee moeten’.

 

Voor mensen die daar nog moeite mee hebben. Omdat ze dit niet durven, niet weten hoe of de ruimte er nog niet voor weten te claimen.

 

Het is mijn volste overtuiging dat als jij kan zijn wie je bent dat je dan geluk zal ervaren. Steeds meer zie je het in tijdschriften, op social media en in tv programma’s. Een zoektocht naar geluk, happinesscoaches, vind je zelf en diverse varianten daarop. Ik spreek vaak in mijn video’s over het brandend verlangen. Hetgeen waar jij ’s morgens je bed voor uit komt.

 

Mijn brandend verlangen is jou te helpen met het mooier maken van je leven. Soms kan dat door je te helpen met een burn-out waar je in zit, een scheiding die je doormaakt, een baan waar je in verdrinkt, een familieruzie die oneindig lijkt. Alles waarbij jij voelt dat er nog meer te halen is uit je leven. Dat dit nu een fase is waarbij het gewoon niet lekker loopt. Je wil het graag anders. Je wilt weer kunnen luisteren naar wat jij wilt me je leven. Niet meer je keuzes laten bepalen door de maatschappelijk druk om je heen. Loskomen van die prestatiedruk (nee we leven niet om te werken voor een groot huis, mooie auto en 3x per jaar op vakantie). Loskomen van the fear of missing out (fomo). Er is ZO veel aanbod in alles. Tijdschriften, social media, programma’s, series, boeken en (video)games. Als je de media moet geloven is alles even ‘super en waanzinnig’ dus daar moet jij bij zijn! Toch? Nee.

 

Wat wil jij? Wat vind JIJ echt leuk? Niet die serie kijken, omdat je vriendinnen er zo lyrisch over zijn. Niet een boek lezen, omdat je collega’s zeggen dat je deze ‘echt niet mag missen’. Leer te luisteren naar wat jij jezelf te vertellen hebt. Leer daarna de juiste keuzes maken, zodat je niet alleen rust hebt als je in de sauna zit, maar ook die rust kan voelen als je op de trein staat te wachten die weer eens vertraging heeft.

 

Mensen zoeken geluk. Proberen van alles uit. Werken van buiten naar binnen in plaats van van binnen naar buiten. Je hoeft geluk niet te zoeken. Dat heb je al bij je. Je moet alleen leren op die juiste frequentie af te stemmen. Naar welke stemmetjes in jezelf ga je wel luisteren en welke helpen je juist niet?

 

In de FaceBook groep ‘zijn wie je bent dat is geluk’ help ik jou dolgraag met het mooier maken van jou wereld. Ook al je vragen over je struggles in life kan je hier in een veilige, laagdrempelige omgeving aan mij of elkaar stellen.

  1.  Verbinding: samen met jou.
  2. Op basis van respect: open en eerlijk.
  3. Positief: kansen en mogelijkheden creëren.

Herken jij je in bovenstaande? Dan nodig ik je uit ook een POM te worden. Een Puur Oprecht Mens. Onze groep bestaat uit POM’s. Ik hou van POM’s. Geen fake profielen met alleen maar glitter, glamour en ups zonder downs. Geen focus op de ratrace van alledag, maar focus op jouw persoonlijke wensen. Bezig zijn met wat jou gelukkig maakt. Breng in deze groep wat je kwijt wilt en wilt delen en neem mee wat je nodig hebt.

 

Ben jij een POM? Word dan lid. Het is gratis en vrijblijvend. En vind je het toch niks?

Dan stap je er zo weer uit. Geen probleem.

 

Ik hou van een praktische, laagdrempelige aanpak. Geen zware psychologische kost. In de groep kan je naast inspirerende post ook video’s en challenges vinden. Ik deel zoveel mogelijk tips & tricks met je. Zodat jij (weer) kan zijn wie je bent! Ik hoop je snel te zien. Lijkt me leuk 😀.

Je bent van harte welkom! Je vindt de groep hier.

 

Liefs Cynthia – Mira LifeCoach