Wanneer gaat jouw hokjesgeest terug de lamp in?

Tony Claessens. Beter bekent als Tony Junior. Of de laatste tijd beter bekend als het vriendje van Maan en deelnemer van Expeditie Robinson. Tony kwam jaren geleden op mijn radar toen hij een reallife soap had op RTL5. Dat eigenwijze mannetje uit Utrecht wat bang is voor onweer.

 

Tony is een DJ en producer van onder andere EDM. Electric Dance Music. Hij stopte op zijn twaalfde met school om verder te drummen in zijn band en drumles te gaan geven. Na de overstap van drummer naar DJ scoorde hij acht jaar geleden zijn eerste hit met ‘Wie is Loesje?’.

 

Hij heeft een jaar dagelijks gevlogd. Zijn bekendste hit is IMMORTAL. Twee jaar geleden bereikte hij de nummer 1 in de Beatport top 100 met GET DOWN. Zijn samenwerking met Tiësto. Zijn optreden met DJ Tiësto in de Amsterdam Arena tijdens ADE (Amsterdam Dance Event) beschouwt hij zelf als één van de hoogtepunten in zijn carrière. Hij zit compleet onder de tatoeages, is regelmatig extravagant gekleed, heeft fases gehad van een bootyman, was een womanizer, droeg zwarte nagellak en is dol op wodka.

 

Okay gaat dit verhaal nog ergens heen??

 

Uiteraard. Twee jaar geleden mocht ik op het podium ervaren hoe het is om vanaf die plek, achter zo’n DJ booth een feestje te bouwen in plaats van dat ik in de menigte voor hem op de grond stond. Bijzonder vond ik het. Inspirerend. De energie en het plezier spatte ervan af! En zo makkelijk als dat het lijkt is het zeker niet altijd. Ook toen ik meespeelde in de driedelige videoclip 🎬 vorig jaar ervoer ik van dichtbij hoe professioneel hij de zaken aanpakt en dat het lang niet altijd glamour is wat de klok slaat (meer niet dan wel overigens). Het grootste deel van de tijd is het gewoon hard werken.

 

Tony is een van de puurste mensen die ik ken. Zorgzaam, zachtaardig en een grote dierenvriend. Geen onnodige poespas. Hij koopt zijn hemdjes gewoon bij de Zeeman. En laat het niet gebeuren dat iemand zijn dierbaren beledigt, want dan gaat hij op een volwassen manier het gesprek met je aan. Gewelddadig of agressief komt in zijn woordenboek niet voor.

 

Hij vliegt de hele wereld over voor shows, maar heeft na een dag al heimwee.  Heimwee naar zijn kleine verdieping in Utrecht, zijn vrienden, familie en de boerenkool met worst van zijn vader. Ook op een eiland ver weg van de bewoonde wereld is dat best een dingetje…

 

Okay hij rookt. En drinkt. Maar alleen alcohol tijdens shows. Hij heeft nog nooit drugs gebruikt (ja serieus, je kan het ècht geloven) en heeft in zijn vlogs ook eerlijk de jeugd geïnformeerd en het waarom van de don’t benadrukt. Ondanks zijn gebrek aan middelbaar onderwijs of een vervolgopleiding heeft hij met zijn 28 jaar zijn eigen DJ school, een eigen kledinglijn, produceert hij zelf zijn nummers en zet hij zich met ziel en zaligheid in tijdens elk optreden.

 

Of het de plaatselijke hockeyclub is of Tomorrowland, je krijgt altijd 100% Tony. Hij is zijn eigen MC en draait niet alleen muziek, maar entertaint. Niet zomaar je plaatjes draaien of USB stick in de DJ booth steken, maar de mensen iets meegeven. Het naar de zin maken. Afgelopen zondag had hij zijn eigen Tony’s Temple op Mysteryland. Het kleinste podium van het festival, maar nergens werd zo’n intiem, oprecht feestje gebouwd als daar!

 

Is hij perfect dan Cynthia, je bent zo enthousiast? Nee hoor hij maakt ook fouten. Hij heeft niet altijd de juiste keuzes gemaakt in zijn leven. Daar is hij openhartig over en zet recht wat er recht kan worden gezet. Niet omdat het moet of omdat het kan, maar omdat het hem dan echt niet lekker zit. Hij maakt niets mooier dan dat het is.

 

What you see is NOT what you get. Want hoeveel mensen stoppen hem niet in een grof, asociaal, arrogant, ‘raar’ hokje? Ook ikzelf ervaar vooroordelen als het om mijn tatoeages, piercing en/of gemengde haarkleur gaat.

 

We oordelen wat af. Don’t judge a book by it’s cover. Lees het boek. Kijk naar het gedrag van iemand. Voor mij is Tony een voorbeeld. Hij inspireert mij meer dan andere coaches uit dit vak.

 

Ik kijk naar de eigenschappen van een mens. Wat zit er van binnen? Wat is iemands intentie? Watvoor gevoel krijg ik bij iemand? Word je blij van iemand, voel je je rustiger na een gesprek met hem of haar of inspireert deze persoon je door wat hij/zij doet?

 

Zijn liefste wens is een gezinnetje. En als hij een miljoen euro op de bank heeft staan dan stopt hij met draaien en gaat hij veel tijd aan zijn gezin besteden (wat hij dan hoopt te hebben). Ik gun het hem van harte. Hoe sweet zou dat zijn?

Tony & Maan en dan een klein, mini muziektalent in de kinderwagen 👶😁.

 

Mensen die doelgericht, zorgzaam, ondernemend, eerlijk en lief zijn. Dat zijn mijn voorbeelden. Wie heb jij als voorbeeld? Wie is jouw rolmodel? En waarom juist hij of zij?

 

Wat spreekt jou zo aan in die persoon?

 

Het is mijn intentie om jou te inspireren en te helpen (weer) goed in je vel te komen zitten. Zodat je het leven gaat leven wat jij wilt! Werk, liefde en leven in de juiste balans krijgen.

 

Ik doe dat door middel van coaching, video’s, workshops, trainingen, BLOG’s, challenges, e-books, Q&A's en gratis tips & tricks 💡.

 

Ik geef binnenkort ook een gratis online masterclass over de Kracht van je Mindset.

 

Wil je daarbij zijn? Meld je aan via https://mira-lifecoach.webinargeek.com/mindset

 

Je bent van harte welkom!

 

Liefs Cynthia – Mira LifeCoach

 

Foto credits 📸: Yassine Seghrouchni

 

Gun jezelf de aandacht en tijd om te (leren) zijn wie je bent en word lid van de groep https://www.facebook.com/groups/zijnwiejebentdatisgeluk/

 

️ Alle mogelijkheden op een rij: www.miralifecoach.nl/mogelijkheden/

 

Ontvang maandelijks HAPPY NEWS om niets te missen van alle activiteiten en acties http://eepurl.com/dwo1qX