BOOMING!

Je kent ze wel, althans dat hoop ik. Van die dagen, weken, maanden dat je in een flow zit. En dan het liefst een positieve natuurlijk. Ik zit in zo’n flow en deel graag met jullie hoe dit komt. Weet jij waar je energie lekt? Weet jij waar je weer compleet mee oplaadt? Voor mij is dat werken aan producten en diensten voor jou. Dat klinkt zakelijk, maar wat ik er mee bedoel is dat ik niets liever doe dan werken aan content die jou kan helpen. Zo komt er de komende tijd veel moois aan! Blogs om je te laten zien dat ook jij iets kan doen aan jouw welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Want waarom niet? Iedereen kan het. Ook jij! Maar je moet wel willen natuurlijk. Wanneer ga je die stap zetten?

 

Op zaterdag 14 april sta ik voor jullie op de FLOW beurs in Pijnacker. Deze zal gaan over Fit – Leven – Ondersteuning – Welzijn. Nou een beurs met zo’n titel is voor een LifeCoach natuurlijk een super match. Kom langs, neem andere geïnteresseerden mee en laat je inspireren!

 

Op dinsdag 8 mei organiseer ik een workshop over communicatie: ‘Je begrijpt me gewoon niet!’. Binnenkort een video om je uit te leggen waarom ik deze titel heb gekozen. We zullen de 4 stappen van geweldloze communicatie doornemen: waarneming, emotie, behoefte en vraag. Je krijgt concrete tips om thuis mee verder te gaan. Had ik al verteld dat je gratis aan deze workshop kan deelnemen?

 

Naast het coachen, de voorbereiding van de beurs en de workshop werk ik hard aan een uniek coachprogramma. Ik ga je in 12 stappen leren hoe je de verandering die je graag wilt eindelijk gaat realiseren. Elke stap bestaat uit een deel tekst waarin ik uitleg wat er nodig is en een opdracht om er gelijk in de praktijk mee aan de slag te gaan. Elke stap wordt afgesloten met een korte samenvatting.

Zodra dit programma voor jou klaar is komt er een webinar waarin ik je laat zien dat ook jij dit kan.

 

Wat gaat dit programma voor jou betekenen?

  • De verandering in je leven die je voor ogen hebt. Ik coach je daarnaartoe.
  • Stap voor stap lopen we alle facetten door en gaat je leven de richting op die jij wilt.
  • Jij bent het belangrijkst. Ik leer je de juiste prioriteiten stellen voor de verandering die je wilt.
  • Onlinesupport voor als je het even niet meer weet. Ik help je weer op pad.
  • In slechts 3 maanden een maximaal resultaat behalen.
  • Niet ‘het gaat zijn gangetje’, maar ècht blij zijn met je leven.

Door te werken aan al deze mooie dingen word ik happy en zit ik in een flow die ik jou ook gun. Zoek wat bij je past. Zet jezelf in je kracht. Hoe? Daar zijn verschillende methoden voor. Maak een afspraak voor een intakegesprek en ik ga je helpen je leven zelf te managen.

 

Hou de site en FaceBook in de gaten voor alle updates. Tot snel!