masterclasses


Een bekende stylist zegt altijd: dat kleding je past betekent niet dat het je maat is. Zo is het ook met je leven. Het feit dat je geen grote problemen hebt betekent niet dat je genoegen hoeft te nemen met je leven zoals het nu is. Kijk in je hart. Kan jij gelukkiger zijn dan dat je nu bent? Zou je dat stiekem best wel willen? Kan je relatie best wat spannender, je gezinsleven best wat rustiger of je carrière best wat uitdagender? Ja? Waarom ga je er dan niet voor?! Kom op.
Geen excuses meer om er mee te wachten.
 
Ik leer jou graag hoe je de kracht van jouw mindset in kan zetten om je leven die positieve draai te geven.
Daarom nodig ik je uit voor mijn GRATIS ONLINE MASTERCLASS.
 
In je joggingbroek lekker thuis achter je laptop of tablet te volgen. Binnen een klein uurtje weet jij wat ervoor nodig is om met je positieve mindset te werken (ja ook jij hebt hem ergens, we vinden hem samen no worries). Ik beloof je GEEN gouden bergen: niet 3 tips voor een perfect, fantastisch leven zonder zorgen etc. Ik ben realistisch en weet dat het misschien allemaal best veel is wat er nu op je bordje ligt.
 
Een klein uurtje is te doen toch? Ik weet dat we allemaal druk zijn en dat je in je vrije tijd geen tijd wilt verspillen. Dus dat uurtje is effectief, ik ga niet eerst mezelf uitgebreid voorstellen (zelf zo’n hekel aan als ik een masterclasses volg). Ik bied je een eerlijk verhaal, zodat jij na afloop weet naar welk stemmetje in jou jij het best kan luisteren.
Wat mag je verwachten:
  • De kracht van je mindset leren inzetten.
  • Je relatie uit een impasse krijgen. Van je een leven een 8 of 9 maken.
  • Eindelijk die stap nemen die je uitstelde vanwege angst of schaamte.
  • Een uurtje van je tijd in je eigen comfortabele omgeving.
  • Een eerlijk verhaal zonder loze beloftes.

Kies HIER uit de data en tijdstippen.

Lijkt me leuk je binnenkort terug te zien!